20210503 SvecanoUrucenjeUgovora

Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak je krajem travnja u Splitu uručila 59 ugovora korisnicima s područja Splitsko-dalmatinske županije.

Riječ je o ugovorima vrijednima 14,8 milijuna kuna sufinanciranih iz sredstava državnog proračuna s namjenom rješavanja specifičnih javnih potreba i problema u pojedinim sredinama.

U sklopu navedenog uručenja, Općini Lećevica pripadaju dva ugovora. Prvi se odnosi na sufinanciranje projekta uređenja nerazvrstanih cesta na području Općine Lećevica: Put Sv. Marka i uređenje nerazvrstanih cesta na području Divojevića-Brdaci iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice u iznosu od 300.000,00 kuna, dok se drugi odnosi na sufinanciranje izgradnje nekategoriziranih cesta, točnije pristupne ceste do zaseoka Parčine iz Programa podrške brdsko- planinskih područja Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, također u vrijednosti od 300.000,00 kuna.

Detaljnije o uručenim ugovorima i njihovu značaju za lokalne zajednice, općine i gradove na području Splitsko- dalmatinske županije moguće je pročitati na službenim stranicama Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.