OPĆINA LEĆEVICA POTPISALA 15 UGOVORA O RADU ZA ERONTODOMAĆICE U SKLOPU PROJEKTA „SVI ZA LEĆEVICU – ZAŽELI, PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA-faza II”

20210628 ZazeliPotpisivanjeUgovora

 

Po potpisanim Ugovorima o radu na poslovima gerontodomaćice, iste započinju sa radom od 28. lipnja 2021 g., te će biti zaposlene na 12 mjeseci, a sve u svezi potpisanog Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „SVI ZA LEĆEVICU – ZAŽELI - Program zapošljavanja žena – faza II“ pod ref.br. UP.02.1.1.13.0426. Ugovor je potpisan u veljači 2021. godine sa Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, dok ukupna vrijednost Ugovora iznosi 1.392.989,69.

Cilj Projekta je povećati zapošljivost teže zapošljivih žena uz povećanje razine kvalitete života starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju na području Općine Lećevica. U tu svrhu biti će zaposleno 15 žena koje će se educirati za gerontodomaćine i koje će skrbiti za devedeset starijih i nemoćnih osoba na području Općine, te dva službenika u razdoblju od 15 mjeseci na pozicijama koordinatora Projekta.

Detaljnije o uručenim ugovorima i njihovu značaju za lokalne zajednice, općine i gradove na području Splitsko- dalmatinske županije moguće je pročitati na službenim stranicama
Europskog socijalnog fonda, dok se predmetni Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava nalazi u nastavku.

Projekt je sufinancirala u 100%-tnom iznosu EU iz Europskog socijalnog fonda.

Logo EuropskiSocijalniFond