Naslovna942x276

01

 

U okviru projekta “Svi za Lećevicu”- Zaželi, Program zapošljavanja žena-faza II, koji je u 100 % iznosu sufinanciran sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda, Općina Lećevica je u proteklih 12 mjeseci uspješno zaposlila 16 žena sa najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem.
Danom 30.lipnja 2022.g. je završio radni odnos za sve zaposlene gerontodomaćice u sklopu istoimenog projekta. Uz samo zapošljavanje jedan od ciljeva projekta bio je i osposobljavanje zaposlenica. Tako je uspješno završeno i osposobljavanje 13 zaposlenica za zanimanje gerontomaćice, dok su dvije zaposlenice uspješno osposobljene za vozače B kategorije.
Kroz poticanje socijalne uključenosti i povećanje razine kvalitete života osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju sa područja općine Lećevica, obuhvaćeno je oko 107 krajnjih korisnika. Projekt provodi Općina Lećevica kao Korisnik, te partneri Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Split i Centar za socijalnu skrb, Podružnica Kaštela. Svim zaposlenicama želimo daljnji uspjeh u novim pothvatima, te im zahvaljujemo za doprinos u razvoju socijalnih usluga u našoj lokalnoj zajednici.

 

EuropskiSocijalniFond 02

 

izbori lokalni 2021 logo za web

 

 

Imovina Logo

 

Ra Lasta LOGO 760x646 1