Naslovna942x276

Hamag bicroPoštovani,

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane poduzetnike (mikro, mali, srednji OPG-ovi, fizičke osobe registrirane za djelatnosti koje se odnose na ulaganje) da se pridruže u četvrtak 22.09.2022. na informativnom predavanju u organizaciji HAMAG-BICRO i Agencije, na temu mjera iz Programa ruralnog razvoja koje HAMAG-BICRO ima na raspolaganju – zajmovi i jamstva, te drugi zajmovi i jamstva koje se ne odnose na ruralni razvoj (ugostitelji, i dr.uslužne djelatnosti te fizičke osobe registrirane za djelatnost turizma).

Također, sudionici će dobiti i osnovne informacije o mogućnosti korištenja bespovratnih sredstava u odnosu na trenutno otvorene Pozive i one koji su planirani u tekućoj godini.

Prezentacija će se održati u prostorima Razvojne agencije Općine Lećevica-LASTA, na adresi Trg Ante Bužančića Tice 1 u Lećevici, sa početkom u 10:00 h.

Očekivano trajanje predavanja je sat vremena, a nakon izlaganja ćemo vam biti na raspolaganju vezano za sva pitanja na temu iz predavanja.

Broj mjesta je ograničen. Prijaviti se možete putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon: 021/747-097.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

izbori lokalni 2021 logo za web

 

 

Imovina Logo

 

Ra Lasta LOGO 760x646 1