Naslovna942x276

Naslovna projekt


Županijska bibliobusna služba Gradske knjižnice Marka Marulića Split uspostavlja se nakon 30 godina zahvaljujući EU projektu „Za dobre vibre – čitaj libre“, sufinanciranom od strane EU iz Europskog socijalnog fonda te Državnog proračuna Republike Hrvatske. Nositelj projekta je Gradska knjižnica Marka Marulića Split, a partner je Splitsko-dalmatinska županija. Više o projektu možete doznati na poveznici: https://www.gkmm.hr/kategorija/za-dobre-vibre-citaj-libre.

Planirani početak odlaska na teren bibliobusa je ponedjeljak, 27. ožujka. Točan raspored sa lokacijama te vremenom dolaska i zadržavanja na pojedinom stajalištu nalazi se u prilogu.


Prva dva tjedna su tjedni uhodavanja. Kolegice iz bibliobusne službe dijelit će pristupnice te raspored bibliobusa do srpnja 2023, kao i brošuru o važnosti čitanja. Djeci i mladima roditelji trebaju potpisati pristupnice kako bi se učlanili. Dostupne su u privitku maila.


Prilikom učlanjenja potrebno je dostaviti i sliku za iskaznicu – osobno ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a bibliobusna služba bit će dostupna i na mobitel 091/622-9391 od ponedjeljka do petka od 7. 30 do 14.30 sati. Cijena izrade iskaznice je 2 eura, a članarina za 2023. godinu je besplatna za sve korisnike koji se učlane u bibliobusnu službu. Iskaznicu sa pravilima posudbe moći će preuzeti sljedeći put kada bibliobus dođe u njihovo mjesto.

 

- Nova pristupnica za učlanjenje 2023.
- Raspored bibliobusa do srpnja 2023.

 

izbori lokalni 2021 logo za web

 

 

Imovina Logo

 

Ra Lasta LOGO 760x646 1